InStyle haarmode is een kleine en gezellige kapsalon die sinds 2010 gevestigd is in Hoofddorp. Wij zijn een salon waarin kwaliteit en sfeer in een hoog vaandel staan en doen er ook alles aan om dit te behouden.

We hebben ruime openingstijden, voldoende parkeerplek voor de deur, en niet geheel onbelangrijk .... altijd een vers kopje koffie klaar staan.

Wij vinden het zeer belangrijk om met de tijd mee te gaan en volgen daarom ook regelmatig een cursus of een show. Ook zijn we zeer geautomatiseerd, dat wil zeggen dat we de gegevens opslaan in een kappers programma waardoor we altijd terug kunnen zien wat er voor eerdere behandelingen zijn toegepast, hoe lang het geleden is dat u bent geweest en welke producten u fijn vind. 

Bent u voor de eerste keer bij ons dan zullen we u vragen of we de gegevens in de computer mogen zetten dit is natuurlijk alleen voor intern gebruik en zal absoluut niet worden doorgespeeld aan derden.

Dinsdag tot en met donderdag werken wij zonder afspraak en vrijdag en zaterdag met afspraak. 

Natuurlijk kunt u altijd binnen wandelen., maar de afspraken gaan dan natuurlijk wel voor. 

 

Lekkere koffie
Bij uw ontvangst in onze salon krijgt u uiteraard een heerlijke kop koffie of thee aangeboden. Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij ons in de salon.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: